الســــــــــلامـ عليكمـ ~~~ كيف حالكمـ
رمضان عالأبواب ~~ إن شاء الله كل عامـ وأنتمـ بخير
وتصيموه بصحه وسلامــــــــــــهـ
وطبعاً عارفين إن الشربه حاجه ضروريه في رمضان ~~~ وفي ناس يسموا فيها
شربه رمضان لإرتباطها بهالشهر الكريم
علشان هكـ يابنات اللي متعرفش أطيب الشربه تجي هنا ~~~ وعلشان ربي يرضي علينا لازمـ كل بنت إتعاون أمها في الكوجينه والتطييب وغيره وغيره ........
وننسوا مسلسلات رمضان والبرامج لانه كله كــــــلامـ فاضي ومايرضيش الله
منطولش عليكــــــــــن تفضلن الطريقه
يلا بسمـ الله
المقادير
ملعقه سمن أو زيت نباتى
نصف كيلو لحم خروف (( هبره )) يقطع قطع صغيره
بصله متوسطه مفرومه فرم ناعم
كوب عصير الطماطم
ملعقه ونصف طماطم معجون
ملح ,فلفل احمر,فلفل اسود,كركم,كسبر ناشف,حرارات او بهارات, حبتين هيل هذه مقاديرها حسب الذوق...
كسبر اخضر ومعدنوس مفروم فرم ناعم
نصف كوب حمص منقوع ومنزوع القشر " يمكن الاستغناء عليه "
ربع فنجان شربه لسان العصفور
نعناع ناشف للتزيين
الطريقه
توضع كل المقادير مع بعض ماعدا لسان العصفور والنعناع يضاف لها قليل من الماء كلما إحتاجت الى ان ينضج اللحم....
بعدها تبلل بالماء حسب الكميه المرغوبه ثم تضاف حبوب لسان العصفور وتترك الى ان تنضج 10 دقائق ترفع من على النار ويضاف اليها النعناع.
تؤكل ساخنه مع اضافة الليمون الحامض
وصحتين ..